Rakenteluja

Elämäni ensimmäinen kylppäri

Innostun aina kaikesta uudesta tekemisestä. Viime vuonna tuli tehtyä vähän isompi kokeilu: kylpyhuone- ja saunaremontti. Ajatuksena oli hankkia samalla ammattitaito kyseisiin remontteihin ja siksi hankkiuduin yrittäjän oppisopimuksella suorittamaan talonrakentamisen ammattitutkintoa ja siihen kuuluvia vesieristys- ja laatoituskoulutuksia. Nyt tutkinto on suoritettu ja näytöt siihen annoin tästä omasta kylpyhuoneremontista.

Koutukseen ilmoittaessani, en osannut unelmoidakaan, että pääsisin oman kodin kylppäriä remontoimaan. Päädyimme kuitenkin syksyllä ostamaan 80-luvulla rakennetun omakotitalon ja remontin tein ennen muuttoa syksyllä. Sauna valmistui sopivasti jouluksi. Nyt neljä kuukautta myöhemmin sain aikaiseksi ottaa siitä kuvia.

Alkuperäinen ajatus oli hankkia kylpyhuoneremontteihin tarvittava ammattitaito, jotta voisi tehdä niitä yrittäjänä muillekin. Prosessin aikana tulin kuitenkin siihen tulokseen, etten ainakaan vielä ota sitä palveluvalikoimaan. Aika näyttää jäikö remontti ensimmäiseksi ja viimeiseksi. 🙂 Nyt nautitaan kuitenkin hyvistä löylyistä useasti viikkoon!

Jaa blogi kavereille:

(2) Kommentit

  1. says:

    Vaikka prosessin aikana tulit tulokseen, että ei vielä tarjoaisi kylpyhuoneen ja saunan remontteja palveluna niin lopputulos on kyllä todella upea! Tuo valaistus ja kaareva katto ovat kyllä upeita! Kiitos inspiraatiosta. Etenkin nuo saranoidut saunan portaat ovat upea keksintö. Kahdella ystävälläni olisi Helsingissä saunaremontit edessä ja ehdottomasti täytyy tämä jakaa heille inspiraatioksi.

  2. Mika Huusko says:

    Ilo kuulla! Kyllä itsekin olen lopputulokseen tyytyväinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.